0500 352 038 reijo@reijoruohola.fi

Etsitkö luotettavaa suunnittelijaa sähköautomaatioon tai kaukovalvontaan?

Valitse kokenut suunnittelija ja toteuttaja valvomaan etuanne sähkö-, automaatio- ja kaukovalvonta-asioissa

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri Reijo Ruohola tarjoaa käyttöönne lähes 40 vuoden alan kokemuksen ja erikoisasiantuntemuksen vesilaitosten ja prosessiteollisuuden tarpeisiin.

Reijo Ruohola on työskennellyt alan johtavien yritysten kanssa sekä vetänyt aikaisemmin omistamassaan Teoteam Oy:ssä yli 400 sähköautomaatio- ja kaukovalvontaprojektia. Reijo Ruohola on Tukesin valtuuttama sähkötarkastaja.

 

Reijo on osaava, tunnollinen ja huolellinen. Galvatek Oy suunnittelee ja toimittaa automatisoituja pintakäsittelylaitoksia vaativille teollisuuden aloille. Galvatek on vuodesta 1980 alkaen toimittanut yli 300 projektia yli 30 referenssimaahan. Reijo Ruohola on ollut yhtenä yhteistyökumppanina automaatio- ja sähkösuunnittelussa. Teemme yhteisiä projekteja teollisuuden tarpeisiin.

Unto Lammi

Entinen hallituksen puheenjohtaja, Galvatek Oy

Työskentely Reijon kanssa on sopivan iloista. Ei stressata ja etsitään mutkattomasti ratkaisuja. Palavereihin voi mennä aina hyvillä mielin. Vaikka ratkaisuja ei löytyisi heti, niin Repe hakee vastauksia ja miettii ratkaisuja suomalaisella sisulla. Arvostan myös Reijon vankkaa kokemusta ja asiantuntemusta. Reijo ei halua suositella mitä tahansa pilipalilaitteita. Hänellä on monipuolinen kokemus laitteiden luotettavuudesta ja helppohoitoisuudesta.

Petri Helin

Toimitusjohtaja, Pinnoitus Helin Oy

Arvostamme Reijo Ruoholan toiminnassa luotettavuutta ja laaja-alaista osaamista. Hän tulee silloin kun sovitaan ja pitää lupauksensa. Kaikissa prosesseissa on ongelmia. Laajan ja monipuolisen kokemuksensa ja päämäärätietoisuutensa turvin Reijolla ei mene sormi suuhun, vaan hän ratkaisee kiperimmätkin ongelmat. Yhteistyömme tulee kestämään vuosia.

Antti Eriksson

Toimitusjohtaja, Kierto Ympäristöpalvelut Oy

Palvelut vesilaitoksille ja prosessiteollisuudelle

Sähkö- ja automaatiojärjestelmät

Suunnittelu, ylläpito ja projektien hoito. Tarjouspyyntöjen tekeminen, hankinta-asiakirjojen valmistelu, urakoitsijoiden valinta. Toteutusten valvonta, vastaanottotarkastukset.

Päivitykset ja saneeraukset

Prosessin käynnistäminen, vikojen selvitys, sähkö- ja automaatioasennukset.

Kuntotarkastukset ja kustannusarviot

Sähkölaitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastukset.

Hätäpäivystys

Vikojen ja häiriöiden selvitystilanteessa puhelinpalvelu 24/7. Valmius tulla paikalle ajankohdasta riippumatta.

Yrityksille ja kunnille

Sähköasennusten määräaikaistarkastukset

Tarkastuksilla pyritään vähentämään sähköpalojen ja sähköiskujen riskiä sekä varmistamaan, että laitteisto toimii moitteitta.

Suuryrityksen energiakatselmus

Yritys, jonka työntekijämäärä on yli 250 tai jonka liikevaihto on yli 50 M€ ja tase yli 43 M€, on Energiatehokkuuslain mukaan tehtävä yrityksen energiakatselmus neljän vuoden välein.