Kierto Ympäristöpalvelut: Suositusten kautta löytyi tekijä, johon voi luottaa

”Löysimme Reijo Ruoholan noin vuosi sitten verkostokumppanin suosituksen kautta. Reijo on auttanut Kierto Ympäristöpalveluissa muun muassa ostetun lietteenkuivauskoneen käynnistyksessä ja vikojen selvityksessä, vastannut prosessisäiliöiden pinnankorkeusmittausten asennuksesta ja käyttöönotoista sekä laittanut uusiin prosessisäiliöihin pH-mittareita. Hän on myös hoitanut uuden lietteenkuivauskoneen lietenpumpun sähkötyöt ja auttanut koneen käynnistyksessä.

Arvostamme Reijo Ruoholan toiminnassa luotettavuutta ja laaja-alaista osaamista. Hän tulee silloin kun sovitaan ja pitää lupauksensa. Kaikissa prosesseissa on ongelmia. Laajan ja monipuolisen kokemuksensa ja päämäärätietoisuutensa turvin Reijolla ei mene sormu suuhun, vaan hän ratkaisee kiperimmätkin ongelmat. Yhteistyömme tulee jatkumaan”, Kierto Ympäristöpalveluiden toimitusjohtaja Antti Eriksson vakuuttaa.

”Koko ajan on kiire. Prosessien ja laitteiden on oltava toimintakunnossa. Yhteistyökumppaneiden luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää.”

Suomalainen Kierto Ympäristöpalvelut Oy on keskittynyt vaarallisten aineiden uusiokäyttöön ja tuhoamiseen.

”Vaarallisia jätteitä ei tulisi ainoastaan tuhota, vaan ensisijaisesti hyödyntää ja käyttää uudelleen. Tarjoamme tähän ainutlaatuisia ratkaisuja”, Antti Eriksson esittelee ylpeänä toimintaa.

Kierto tarjoaa edistyksellisiä hyötykäyttöratkaisuja yrityksille, joilla ympäristövastuullisuuden kehittäminen on osa menestyksellistä liiketoimintaa.

”Olemme asiakkaille riittävän pieni kuuntelemaan, mutta tarpeeksi suuri toimimaan.”

Lisää kokemuksia
Reijo Ruohola on tekee ARE:n kohteissa varmennustarkastuksia

Miksi ARE valitsi Reijo Ruoholan

”Kokemus ja näkökulma Reijolla on laajempi, kuin vähemmän aikaa tai vain yhdentyyppisiä kohteita tehneellä. Ihmisenä hän on oikein maanläheinen, helppo persoona”, ARE:n talotekniikkapäällikkö Marko Katainen arvioi.

×

Voinko olla avuksi?

Suora linja Reijo Ruoholalle palvelee WhatsApin käyttäjiä. Voit myös lähettää viestin 0500 352 038 tai sähköpostia reijo@reijoruohola.fi.

× WhatsApp Reijo