0500 352 038 reijo@reijoruohola.fi

– Löysimme Reijo Ruoholan noin vuosi sitten verkostokumppanin suosituksen kautta. Reijo on auttanut Kierto Ympäristöpalveluissa muun muassa ostetun lietteenkuivauskoneen käynnistyksessä ja vikojen selvityksessä, vastannut prosessisäiliöiden pinnankorkeusmittausten asennuksesta ja käyttöönotosta sekä laittanut uusiin prosessisäiliöihin pH-mittareita. Hän on myös hoitanut uuden lietteenkuivauskoneen lietepumpun sähkötyöt ja auttanut koneen käynnistyksessä.

– Arvostamme Reijo Ruoholan toiminnassa luotettavuutta ja laaja-alaista osaamista. Hän tulee silloin, kun sovitaan ja pitää lupauksensa. Kaikissa prosesseissa on ongelmia. Laajan ja monipuolisen kokemuksensa ja päämäärätietoisuutensa turvin Reijolla ei mene sormi suuhun, vaan hän ratkaisee kiperimmätkin ongelmat. Yhteistyömme tulee kestämään vuosia, Kierto Ympäristöpalvelujen toimitusjohtaja Antti Eriksson vakuuttaa.

– Koko ajan on kiire. Prosessien ja laitteiden on oltava toimintakunnossa eilen. Yhteistyökumppanien luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää.

Suomalainen Kierto Ympäristöpalvelut Oy on keskittynyt vaarallisten aineiden uusiokäyttöön ja tuhoamiseen.

– Vaarallisia jätteitä ei tulisi ainoastaan tuhota, vaan ensisijaisesti hyödyntää ja käyttää uudelleen. Tarjoamme tähän ainutlaatuisia ratkaisuja, esittelee toimitusjohtaja Antti Eriksson Kierto Ympäristöpalveluiden toimintaa ylpeänä.

Kierto tarjoaa edistyksellisiä hyötykäyttöratkaisuja yrityksille, joilla ympäristövastuullisuuden kehittäminen on osa menestyksellistä liiketoimintaa.

– Olemme asiakkaille riittävän pieni kuuntelemaan, mutta tarpeeksi suuri toimimaan.

 

Kierto Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 2009. Päälaitos sijaitsee Järvenpäässä. Töitä on tehty haasteellisella toimialalla hartiavoimin ja tulosta on tullut. Vuosittainen kasvuvauhti on merkittävä. Koneita ja laitteita on ostettu varastoon.

 

×

Voinko olla avuksi?

Suora linja Reijo Ruoholalle palvelee WhatsApin käyttäjiä. Voit myös lähettää viestin 0500 352 038 tai sähköpostia reijo@reijoruohola.fi.

× WhatsApp Reijo