Pitkän linjan asiantuntijan apu on ollut enemmän kuin tarpeen

Köyhällä ei ole varaa tehdä huonoa, harjoitella ja epäonnistua jäteveden puhdistamon saneerauksessa. Pitkän linjan asiantuntijan apu on ollut enemmän kuin tarpeen. Reijo Ruohola on ottanut päävastuun Hartolan saneeraushankkeen sähkö- ja automaatioasioissa. Toki juridinen vastuu on kunnalla.

Ensimmäisessä vaiheessa uudistimme jäteveden käsittelyn laitteet. Repe oli mukana laitteiden valintavaiheessa. Tärkein panos oli automaation uusiminen. Repe on tehnyt automatisoinnin suunnitelman ja hankinta-asiakirjat. Hän on ollut jatkuvasti yhteydessä puhdistamon hoitajaan ja saanut merkittävää tarvetietoa. Nyt on menossa tarjousten arviointi ja automaation hankinnasta päättäminen.

Arvostan Repen automaation ja sähkötekniikan monipuolista osaamista ja kykyä arvioida järkevimpiä ja kustannustehokkaimpia ratkaisuja. Tähän mennessä budjetti on alittunut.

Repe teki myös jäteveden puhdistamon valvomon sähkösuunnitelman. Sähkötyöt on hoitanut Repen tiimi.

Janne Myntti
Tekninen johtaja, Hartolan kunta

Lisää kokemuksia
Reijo Ruohola on tekee ARE:n kohteissa varmennustarkastuksia

Miksi ARE valitsi Reijo Ruoholan

”Kokemus ja näkökulma Reijolla on laajempi, kuin vähemmän aikaa tai vain yhdentyyppisiä kohteita tehneellä. Ihmisenä hän on oikein maanläheinen, helppo persoona”, ARE:n talotekniikkapäällikkö Marko Katainen arvioi.

×

Voinko olla avuksi?

Suora linja Reijo Ruoholalle palvelee WhatsApin käyttäjiä. Voit myös lähettää viestin 0500 352 038 tai sähköpostia reijo@reijoruohola.fi.

× WhatsApp Reijo