Pinnoitus Helin: Ennakoinnilla vältettiin jopa kuukausien tuotantokatkokset 

”Tavoitteemme on olla kehityksen kärjessä ja kehitymme myös kysynnän mukaan. Perusasia on, että laitteistot ovat iskukykyiset ja toimintavarmat”, korostaa Petri Helin.

 

Parikymmentä vuotta vanhaan sinkityslinjaan ei enää saanut varaosia ja ohjelmistojen kanssa oli haasteita. Repe hoiti!


Reijo Ruohola eli Repe
 huolestui Pinnoitus Helinin sinkityslinjan toimivuudesta. Varaosia ei ollut enää saatavilla ja ohjelmistotkin temppuilivat. Jos automaatio olisi hajonnut, tuotantokatkos olisi voinut olla useita kuukausia.

”Olen hyvin tyytyväinen, suorastaan onnellinen, että uusimme automaation. Repe on kumppanina hyvin vastuullinen ja periksiantamaton. Haluamme tehdä hommia ja kehittää toimintaamme kymmeniä vuosia, minkä tämä uusittu automaatio mahdollistaa”, innostuu Pinnoitus Helinin toimitusjohtaja Petri Helin.

Petri kuunteli Repeä tarkkaan ja päätti uusia koko automaatiojärjestelmän. Ulkopuolisena asiantuntijana päätöksenteossa oli mukana konsultti Mika Maanonen Paistosta.

Näin projektit saisivat aina mennä

Töihin ryhdyttiin napakasti. Repe johti projektia suunnittelusta käyttöönottoon ja viimeisiin loppuhiontoihin yhteistyökumppani Galvatekin kanssa.

Galvatek toteutti Galcont-prosessiohjaustietokoneen ja valvomo-ohjelmiston uusimisen. Logiikka, ohjausjärjestelmä ja lasertunnistimet menivät kaikki vaihtoon.

Projekti kesti kaiken kaikkiaan neljä kuukautta. Käyttöönotto meni neljässä päivässäja sujui ilman minkäänlaisia harmeja ja viivästyksiä.

”Täydellistä”, Petri Helin kuittaa. Koko projekti pysyi budjetissa.

Pinnoitus Helin tekee loistavista metallituotteista vieläkin parempia — sinkitys, nikkelöinti, tinaus ja anodisointi tehdään laadulla ja ammattitaidolla. Yrityksen työntekijät ovat pitkäaikaisia ja tekevät ammattilaisten laatutyötä. Töitä paiskitaan hyvällä fiiliksellä.

Lisää kokemuksia
Reijo Ruohola on tekee ARE:n kohteissa varmennustarkastuksia

Miksi ARE valitsi Reijo Ruoholan

”Kokemus ja näkökulma Reijolla on laajempi, kuin vähemmän aikaa tai vain yhdentyyppisiä kohteita tehneellä. Ihmisenä hän on oikein maanläheinen, helppo persoona”, ARE:n talotekniikkapäällikkö Marko Katainen arvioi.

×

Voinko olla avuksi?

Suora linja Reijo Ruoholalle palvelee WhatsApin käyttäjiä. Voit myös lähettää viestin 0500 352 038 tai sähköpostia reijo@reijoruohola.fi.

× WhatsApp Reijo