Työskentely Reijon kanssa on mutkatonta ja iloista

”Työskentely Reijon kanssa on sopivan iloista. Ei stressata ja etsitään mutkattomasti ratkaisuja. Palavereihin voi mennä aina hyvillä mielin. Vaikka ratkaisuja ei löytyisi heti, niin Repe hakee vastauksia ja miettii suomalaisessa sisulla”, myhäilee Pinnoitus Helinin toimitusjohtaja Petri Helin.

”Arvostan myös Reijon kokemusta ja asiantuntemusta. Reijo ei halua suositella mitä tahansa pilipalilaitteita. Hänellä on monipuolinen kokemus laitteiden luotettavuudesta ja helppohoitoisuudesta. Tähän prosessiin tulevat Prominentin laitteet. Mitä enemmän pystymme valikoimaan parametrejä automatisoinnilla, sitä varmemman laitoksen saamme.”

Ainutlaatuista puhdistustekniikkaa uuteen jätevedenpuhdistamoon

Pinnoitus Helin Oy rakentaa Kellokoskelle uuden jätevedenpuhdistamon, joka valmistuu kesälomiin mennessä. Laitoksen tekniikka perustuu sähkökoagulointiin.

”Tämä tekniikka on Suomessa ainutlaatuinen pinnoitusteollisuudessa”, kertoo toimitusjohtaja Petri Helin.

”Olemme kehittäneet tekniikkaa yhdessä Reijo Ruoholan kanssa. Reijo on vastannut automatiikan suunnittelusta ja olemme hakeneet ratkaisuja prosessiteknisiin yksityiskohtiin.”

40 000 euron vuotuiset säästöt ja merkittävä ympäristökuormituksen väheneminen

Tavoitteena on puhdistaa vedet mahdollisimman vähillä kemikaaleilla ja saada puhdistamosta helppokäyttöinen ja varmatoiminen. Yritys hakee uudella tekniikalla noin 40 000 euron vuosittaisia säästöjä verrattuna kemialliseen koagulointiin.

Perinteisellä tekniikalla käytetään paljon kemikaaleja, jotta saavutetaan tarvittava puhdistustulos. Se on kallista ja ympäristöä kuormittavaa.

Syntyvä sakka on myös huomattavasti pienempi ja se on myös uusiokäyttökelpoinen!

Pinnoitus Helin Oy tarjoaa alihankintana elektrolyyttistä pintakäsittelyä metalliteollisuudelle. Tuotevalikoima pinnoitusalalla on yksi Suomen monipuolisimmista. Yritys panostaa käytössä olevien pinnoitusmenetelmien kehittämiseen. Toiminta-ajatuksena on joustava ja asiakaslähtöinen palvelu. Käytössä on alan korkealaatuisin laitteisto, joka mahdollistaa tasalaatuisen tuotannon. Aikatauluista pidetään kiinni.

Lisää kokemuksia
Reijo Ruohola on tekee ARE:n kohteissa varmennustarkastuksia

Miksi ARE valitsi Reijo Ruoholan

”Kokemus ja näkökulma Reijolla on laajempi, kuin vähemmän aikaa tai vain yhdentyyppisiä kohteita tehneellä. Ihmisenä hän on oikein maanläheinen, helppo persoona”, ARE:n talotekniikkapäällikkö Marko Katainen arvioi.

×

Voinko olla avuksi?

Suora linja Reijo Ruoholalle palvelee WhatsApin käyttäjiä. Voit myös lähettää viestin 0500 352 038 tai sähköpostia reijo@reijoruohola.fi.

× WhatsApp Reijo