Miksi ARE valitsi Reijo Ruoholan

ARE:n talotekniikkapäällikkö Marko Katainen tutustui Reijo Ruoholaan eli Repeen alun perin kauppakeskus Tripla toimistohankkeessa, johon Repe tuli tekemään varmennustarkastuksen. Sen jälkeen yhteistyötä on jatkettu muissakin ARE:n kohteissa ja projekteissa.
 
”Reijo on saapunut sovitusti, arviot työajasta ovat olleet paikkansa pitäviä, samoin kuin hinnoittelu. Myös työnlaadullisesti hän on omasta mielestäni vakuuttanut”, Marko Katainen arvioi. 

Sujuvaa tarkastusta

Sähkötöiden varmennustarkastuksessa kohteesta tarkastetaan kaikki tarvittavat pöytäkirjat sekä tehdään tietty määrä pistokoeluonteisia testauksia kohteen laajuuden mukaan.
 
”Kokemus ja näkökulma Reijolla on laajempi, kuin vähemmän aikaa tai vain yhdentyyppisiä kohteita tehneellä. Ihmisenä hän on oikein maanläheinen, helppo persoona. Puutteet tulevat kirjatuiksi ja varmennettua, että ne tulevat korjatuksi. Kyllä meillä urakoitsijoilla on vastuu ja velvollisuus huolehtia, että toimittamamme laitteet ja järjestelmät täyttävät niille asetetut vaatimukset ja ovat suunnitelmien mukaisia”, Katainen sanoo.

Oikeita vastauksia aikakriittisiin kysymyksiin 

Hyvä yhteistyö mahdollistaa sujuvan asioiden hoidon. Ratkaisu on yleensä tärkeää saada nopeasti, jotta työt eivät seiso ja että ne tehdään oikein. Talotekniikkapäällikkö antaa kiitosta aktiivisesta vastaamisesta. 
 
”Reijolta on tultu kysyttyä jo kohteen hankkeen aikana neuvoja, esimerkiksi tuotteisiin tai tekotapaan liittyen. On hyvä saada ennakkotietoja, ettei tarvitse tehdä ylimääräisiä korjauksia varmennustarkastuksen jälkeen”, Katainen huomauttaa.

Mukava tehdä yhteistyötä

Yhteistyö kohteiden tarkastuksien hoidossa on mennyt sen verran hyvin, että hyvä sana on kiirinyt myös talon sisällä.
 
”Kollega jo kyseli Reijon numeroa, yhtiöllä on tarkoitus jatkaa yhteistyötä”, Katainen päättää.

Are on Suomessa perustettu perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta.  Are tarjoaa ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle aina uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, modernisointiin ja korjausrakentamiseen.

Arella on yhteensä noin 3 300 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa, ja sen liikevaihto on noin 460 miljoonaa euroa. Olemme osa Conficap-konsernia.

Lisää kokemuksia
Reijo Ruohola on tekee ARE:n kohteissa varmennustarkastuksia

Miksi ARE valitsi Reijo Ruoholan

”Kokemus ja näkökulma Reijolla on laajempi, kuin vähemmän aikaa tai vain yhdentyyppisiä kohteita tehneellä. Ihmisenä hän on oikein maanläheinen, helppo persoona”, ARE:n talotekniikkapäällikkö Marko Katainen arvioi.

×

Voinko olla avuksi?

Suora linja Reijo Ruoholalle palvelee WhatsApin käyttäjiä. Voit myös lähettää viestin 0500 352 038 tai sähköpostia reijo@reijoruohola.fi.

× WhatsApp Reijo