Vesihuollon rakennus- ja uudistustyöt onnistuvat kustannustehokkaasti kokemuksen avulla

Kun rakennetaan ja saneerataan, asiat voivat mennä monella tapaa.

Pahin vaihtoehto on, että kaikenlaista kyllä kovasti tehdään, muttei saavuteta toivottua lopputulosta. Jos olennaiset asiat jäävät huomiotta, edessä voi olla pitkä ja kivinen tie.

Hyvä ja toimiva ei silti aina tarkoita kalleinta ratkaisua.

”Pienet kunnat voivat säästää hankinnoissa kovastikin, jos ne toteutetaan kevyemmin”, Reijo Ruohola sanoo. Vanhemmalla asiantuntijalla on yli 40 vuoden kokemus vesihuollon projekteista, joita on toteutettu eri kokoonpanoissa ja laajuuksissa.

Kustannustehokkuutta hakevat kunnat pyrkivät toteuttamaan hankkeet omien ammattilaisten voimin. Tällöin tiimiä kannattaa vahvistaa erikoisammatilaisella, joka voi auttaa projektoinnin yksityiskohdissa, hankinta-asiakirjojen laadinnassa, kilpailutuksessa ja valvonnassa.

Reijo Ruohola tuntee vesihuollon projektien sudenkuopat ja toimivat ratkaisut. Eri aikakausina on tehty erilaisia ratkaisuja, välttämättä piirroksia ei ole aina tallella ja kokonaisuus pitäisi saada toimimaan.

Reijo Ruohola tiimeineen tarjoaa asiantuntemustaan vesihuollon projekteihin. Joustavuus, eri aikakausien ratkaisujen tuntemukset, projektointi, kilpailutukset ja mukava yhteistyö ovat vahvuuksiamme.

Lisää kokemuksia
Reijo Ruohola on tekee ARE:n kohteissa varmennustarkastuksia

Miksi ARE valitsi Reijo Ruoholan

”Kokemus ja näkökulma Reijolla on laajempi, kuin vähemmän aikaa tai vain yhdentyyppisiä kohteita tehneellä. Ihmisenä hän on oikein maanläheinen, helppo persoona”, ARE:n talotekniikkapäällikkö Marko Katainen arvioi.

×

Voinko olla avuksi?

Suora linja Reijo Ruoholalle palvelee WhatsApin käyttäjiä. Voit myös lähettää viestin 0500 352 038 tai sähköpostia reijo@reijoruohola.fi.

× WhatsApp Reijo